Sans Lendemain

 

   Avui he anat a visitar els polígons del nord. Molta immigració i pobles -barri marginals , sort que allà mateix hi han força natura i bon camp que oferix tranquilitat de viure. De tornada no he près el tunel de la Croix – Rousse i he pujat  la muntanya. Ha sigut un camí de tornada molt lent. Recordo haver pasat per un carrer comercial , molt estret i després una gran plaça amb una enorme avinguda, al final d’allà uns revolts i ja he sigut a la Saône.

 Al vespre "Sans Lendemain" Max Ophuls ( 1939) molt atrevit per l’època, En una de les primeres escenes apareix un grup de coristes nues de cintura en amunt.

      sanslendemain420.jpg

      sanslendeBL.jpg

       Edwidge Feuillere

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *