La Ronde

    Aquest matí metres feia el tallat al bar dels amics , ha entrat un ocell molt simpàtic el qual no volia marxar, segurament atret per les plantes on poder amagar-se , però quan ho intentava – perseguit pel respall del propiètari – s’entopava amb els vidres. Finalment m’he aixecat i he intentat dirigir-lo a la porta, però no sé com ha sigut que s’ha quedat davant els meus peus , llavors l’he pogut agafar amb les mans i ha emprès el vol al carrer. He rebut els "bravo" de la gent del bar.

    El company rus, continua aliè a l’entorn. Bona nit o bona tarda , i res més. S’està a l’habitació amb la porta oberta , i es posa el mateix disc d’una cantant petarda , s’en va a la cuina , sopa allà mateix , , s’en va al bany, i es passa mitja hora ( misteri), va deixant els llums encesos i per rematar-ho és vegetarià. Mal record en tinc del darrer vegetarià.

 

        tiBLOC0ronde.jpg

  Aquest capvespre una de les pel.lícules que desitjava tornar a veure " La Ronde"  M. Ophuls ( 1950) una comèdia romàntica molt barroca  i força atrevida , tot i que el director es va veure obligat ha tallar algunes escenes , la seva estrena va ser un vertader escandol. Un bon vivant era Max Ophuls i un concepte de l’amor i les relacions extraconjugals avançat al seu temps.

        rondeBLOC.jpg

         Comença La Ronda

 

 

                          

        28521188BLOC6.jpg

 

 

 

        90624-004BLOC.jpg

          

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *