40 anys

 

 Aquest matí he baixat a la ciutat. Un camioner s’ha parat i no sé que m’ha cridat, però de seguida m’he adonat de que li havia rebentat el dipòsit de la benzina. Just en aquell moment passava per allà un cotxe de gendarmes i l’he parat. El conductor amb prou feines sabia anglès i els gendarmes tampoc, però ha quedat entès que el dipòpsit estava ple i amb 600 lts. de bensina.  Jo tenia gaire temps, havia de fer el cafè matinal i assistir a la presentació del catàleg del festival Lumière. No ha sigut fins una hora i mitja més tard que he passat per allà i m’he trobat fins a vuit unitats del parc de bombers. Alguns treballaven escampant serradures i altres omplint de benzina els  cubells destinats a la recollida de brossa.

 

        P1170808BL.jpg                

    

  Després he anat a fer la compra , però quant he vist la cua a la caixa he tornat els productes al prestatge i he marxat. No es pot tenir tanta paciència com per esperar a més de deu persones amb els carros plens.

  Per la tarda , visita a l’entrega de prèmis d’un concurs de fotografia. No m’ha semblat correcte que no es penjessin les fotografies no premiades ni es passessin pel projector les imatges rebudes en format digital.

  Després una visita a la associació de trens en miniatura . Una gran maqueta amb tota mena de detalls escala HO ocupava una habitació mentrestant els trens passaven a les habitacions del costat a través de la paret. També una altra maqueta escala N.

 

        P1170819BL.jpg

 

  D’allà a Ile Barbe , on avui estava oberta la part de l’església i que al mateix temps amaga un restaurant de 100 eur el plat. De l’interior d el’església poca cosa en queda, ni misses s’hi fan.

        P1170829BL.jpg

               

        P1170828BL.jpg

      

 

 I greu error , avui la cinemateca estava tancada , però no m’he ne adonat fins que era a la porta. Pel so que escoltava he cregut que potser es projectava a l’aire lliure a la plaça on he assistit aquests mes d’agost, però es tractava d’una festa amb curmetratges i actuacions. He estat una estona escoltan un grup mestís àrab i francès, però no recordo el seu llarg i estrany nom.

   

   

 

        54f3967f8aa8dBL.jpg

          avui ,40 anys de la mort de Jimmy Hendrix. Noel Rding i Mitch Michell, van trigar

         bastant a  anar a fer-li companyia

 

 

 

 

 

 

      Tal dia com avui de fa 40 anys va morir Jimy Hendrix

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *